5 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ GREE Leave a comment

1. „Gree Electric Appliances” Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година и е най-големия в света производител на специализирани уреди за климатизация, интегриращ в себе си изследователска и развойна дейност, производство, маркетинг и обслужване.
2. GREE предоставя високотехнологични и висококачествени продукти на потребителите по цял свят. Продуктите на GREE се продават в големи количества в повече от 200 страни и региони.
3. Продуктите RAC (уреди за битова климатизация) и CAC (уреди за централна климатизация) на GREE са класифицирани в 20 ка3. тегории, 400 серии и повече от 7 000 модела, с което се задоволяват изискванията на всички сегменти на пазарите.
4. С повече от 9 000 технологични патенти, включително 2 500 патенти, свързани с изобретения, GREE постига серия от продукти, които се явяват водещи в световен мащаб и които оформят развитието на индустрията.
5. GREE печели международни проекти като: Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, „Световната купа на ФИФА – 2010 г.” в Южна Африка, Азиатските игри в Гуанджоу (Китай) през 2010 г., Зимните Олимпийските игри в Сочи, Русия) през 2014 г., което в значителна степен подобрява разпознаваемостта на търговската марка GREE по цял свят, водейки към революция – преминаване от „Произведено в Китай” към „Създадено в Китай”.КУПЕТЕ СЕГА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *