Доставка

Оферти за Климатици на ХИТ Цени – Продажба на всички марки най-икономични климатици 9,12,14,18,24 за дома и офиса с безплатен монтаж и доставка, сервиз и реални мнения на клиенти от Пловдив, Бургас, София, Стара Загора, Русе, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Добрич. Купи климатик на ТОП Цена с безплатен монтаж, бърза и безплатна доставка в Шумен, Сливен, Хасково, Враца, Ямбол, Габрово, Благоевград, Асеновград, Кърджали, Дупница, Казанлък, Перник, Монтана,Лом,Видин и околните села! Купи един от най-добрите икономични японски или китайски климатици на изплащане без оскъпяване 2в1 – охлаждане и отопление от онлайн магазин www.climaseverozapad

Поръчка и доставка

Поръчка на стока

След постъпване на поръчка в  ПАВЛИ-16 ЕООД (climaseverozapad.bg) чрез използване на пазарската кошница, потребителят получава на посочения от него имейл адрес, потвърждение за приета поръчка, съдържащо закупените от него услуги/продукти и цената, която трябва да заплати за тях.

 

Начини на плащане

Заплащане на поръчаната от потребителя стока се осъществява чрез:

  • наложен платеж – плащане в брой при доставка от страна на куриера
  • банков превод – плащане и след това доставяне

 

Доставка на поръчана стока

В посоченият от “climaseverozapad.bg” срок за доставка (през зимните месеци от 1 до 10 работни дни, а през летните от 1 до 15 работни дни) в зависимост от вида и количеството на продуктите от поръчката, куриер от куриерска фирма ОК ЕКСПРЕС ЕООД, Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД, ще достави поръчаната от клиента стока на посочен от него адрес, който може да бъде жилищен, служебен или адрес на офис на куриерска фирма ОК ЕКСПРЕС ЕООД, Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД в съответния град.

При случай, че потребителят не е осигурил условия и достъп на посоченият от него адрес за получаване на поръчаната стока или не отиде до посочения от него адрес на офис на куриерска фирма ОК ЕКСПРЕС ЕООД, Еконт Експрес ООД  или СПИДИ АД в съответния град, така че да получи стоката в срока определен за доставка, търговецът се освобождава от задълженито за изпълнение на доставка на заявената от клиента поръчка.

 

Цени за доставка

Климатици

Доставката до всички градове в България е безплатна.

За всички останали продукти предлагани в climaseverozapad.bg цените за доставка след заявени поръчки в онлайн магазин eClima.bg се определят от куриерската фирма ОК ЕКСПРЕС ЕООД, Еконт Експрес ООД  или СПИДИ АД.

Доставката включва:

  1.   Поръчани продукти.
  2.   Стокова разписка (фактура) с прикрепен касов бон.

Поръчките направени през уикенда или по време на национални празници, се обработват в първия работен ден.

Всеки клиент на ПАВЛИ-16 ЕООД (climaseverozapad.bg) си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.

 

Голям избор на климатици с ХИТ Цени, промоции, изплащане без оскъпяване безплатна доставка. Магазин за Климатици за охлаждане и отопление на ХИТ Цени, изплащане и безплатна доставка! Професионален сервиз. 24 часа/7 дни обслужване. Купи сега!

klimatici-klimatik-invertoren-klima-nastroiki klimatik-climaseverozapad
продажба на климатици-климатик