Bluevolution.jpg Leave a comment

Invertoren-klimatik-daikin-ftxj25mw-rxj25m-white-emura II-9000 btu-klas a+++

Елегантност, ефективност и лукс, съчетани в едно – климатиците от серия Daikin Emura-FTXJ.
Проектирани по иновативна технология, с уникален дизайн, практически безшумни и впечатляващо ниска консумация на енергия.
Предлагат се два цветови варианта – бял и сив.
Daikin Emura осигуряват перфектният уют и комфорт във всеки дом.
Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.

Характеристики:
Цвят на вътрешното тяло – бяло
Висока ефективност при екстремно ниски температури – 25С.
Интелигентно око за две зони, благодарение на което се пести енергия  и се предотвартяват течения. Отчитайки присъствието в помещението автоматично преминава в енргоспестяващ режим в рамките на 20 мин. след последното улавяне. Независимо дали охлажда или отоплява комфртните условия се поддържат, но с минимална консумация на енергия.
Икономичен режим на използване на енергията, когато са включени много уреди и има вероятност за претоварване на електрическата мрежа. Също така може да бъде използван и когато желаете да намалите консумацията на енергията.
Режим на комфортен въздушен поток, както при отопление, така и при охлаждане. Въздуха в стаята се разпределя автоматично в помещението, като се избягва директното насочване към хора.
3-D въздушен поток – въздушният поток може да се регулира нагоре, надолу, наляво и надясно, а също така и автоматично.
Режим на пълна мощност – с натискането само на един бутон за бързо достигане на желаната температура за възможно най-кратко време, като след 20 минути автоматично се превключва обратно към зададанения нормален режим на работа.
Режим на безшумна работа на вътрешно тяло.
Режим на безшумна работа на външното тяло.
Седмичен таймер, който позволява да бъдат зададени до четири работни периода в денонощието, седем дни в седмицата.
Филтър за пречистване на въздуха, базиран на технологията Dakin Flash Strreamer, който осигурява непрекъснато чист и свеж въздух и унищожава всички вируси и бактерии.
Висококачествено кристално бяло матово покритие.
Нов дизайн на дистанционното управление, също с висококачествено матово бяло покритие.
Антикорозионно покритие на ребрата на външния топлообменник.
Външните тела са снабдени с компресор с люлеещо се бутало, известен с ниското си ниво на шум и високата енергийна ефективност.
Онлайн контролер – интегриран интерфейс за връзка с локална Wi-fi мрежа и управление през интернет чрез приложения за  Apple и Android.

*60 месеца гаранция- STAND BY ME DAIKIN– при извършване на услугата профилактика, в края на третата, и в края на четвъртата година, която се заплаща допълнително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *